Fietsreizen.be

Dé wegwijzer voor jouw fietsvakantie

Wat is er zaliger dan plannen maken voor een nieuwe fietsvakantie? Die vakantieplannen vorm geven en concretiseren, neemt echter heel wat tijd en energie in beslag. Grinta!, het magazine voor de actieve fietser, wil het jou makkelijker maken. Op de website fietsreizen.be maken we je wegwijs in het ruime aanbod en de brede waaier aan fietsvakanties en al hun aanbieders, voor elk type fietser en fietsprofiel. Klik door, laat je inspireren en leg die reisplannen vast! 

Recent toegevoegde fietsreizen

 • Algarve, de Portuguse kust heeft twee gezichten

  Fietsvakantie Portugal (Algarve)

  Vanuit de luchthaven van Faro trekken de meeste reizigers onmiddellijk westwaarts naar de toeristische kusten van Albufeira en Vilamoura.

  Deze reis gaat eerst naar het minder drukke gebied in het oosten, waar je het echte en ouderwetse Portugal nog kan beleven. Terwijl je de eerste dagen fietst over de heuvels en tussen uitgestrekte sinaasappelgaarden en oude boerderijen, proef je de tweede helft van de fietsweek vooral van de kust en de iets meer toeristische dorpen.

  ...

  Meer details...
 • Puglia, fietsen in de hiel van Italië

  Fietsvakantie Italië (Apulië)

  Puglia, of Apulië, ligt in de hak van Italië tussen de Ionische en de Adriatische Zee. Meer dan eender welke andere regio in Zuid-Italië biedt Puglia een immense variatie aan landschappen: uitgestrekte olijfboomgaarden en groene wijngaarden wisselen af met grillig gesculpteerde rotskusten en zacht glooiende zandstranden.  

  ...

  Meer details...
 • Piemonte, het geheim van Italië

  Fietsvakantie Italië (Piemonte)

  Deze fietsvakantie is een echte traktatie voor alle fietsers!

  Je logeert in een prachtig hotel en ontdekt elke dag opnieuw een hoogtepunt van de "Canavese" regio.

  Meer details...
 • Geuren en kleuren in de Provence

  Fietsvakantie Frankrijk (Provence)

  De Provence in het zuiden van Frankrijk is al lang een populaire vakantiebestemming. Wie kan er immers weerstaan aan het betoverende licht, de intense kleuren van het landschap,de zachte aroma's van bloemen en kruiden, de imposante bouwwerken van de Romeinen en het rustige zuiderse leven?

  ...

  Meer details...
 • Per fiets Venetië tegemoet

  Fietsvakantie Italië (Veneto)

  Deze eenvoudig te fietsen vakantie kon de voorbije jaren reeds menig reiziger bekoren. Wie de Noord-Italiaanse cultuursteden wil combineren met de mooie natuur van Zuid-Tirol en Trento heeft de ideale fietsvakantie gevonden. Op een langzame klim in de Monti Berici na is het parcours uitsluitend vlak, waardoor deze vakantie voor iedereen toegankelijk is.

  ...

  Meer details...