Fietsreizen.be

Dé wegwijzer voor jouw fietsvakantie

Wat is er zaliger dan plannen maken voor een nieuwe fietsvakantie? Die vakantieplannen vorm geven en concretiseren, neemt echter heel wat tijd en energie in beslag. Grinta!, het magazine voor de actieve fietser, wil het jou makkelijker maken. Op de website fietsreizen.be maken we je wegwijs in het ruime aanbod en de brede waaier aan fietsvakanties en al hun aanbieders, voor elk type fietser en fietsprofiel. Klik door, laat je inspireren en leg die reisplannen vast! 

Recent toegevoegde fietsreizen

 • 8vanaf €999,-

  Thomas Cook fietsvakantie Granfondo M312 Mallorca powered by Granfondoteam.be

  Fietsvakantie Spanje (Balearen)

  Unieke Granfondovakantie op het fietseiland Mallorca.  Thomas Cook biedt u in samenwerking met Granfondoteam.be een prachtige fietsbelevenis aan.  Centraal en inbegrepen in de prijs staat de deelname aan de Granfondo M312 op 28/04/2018 waarbij u keuze hebt uit 3 afstanden inclusief bevoorrading onderweg.

  U verblijft in het 4 sterren all-in hotel Condesa de la Bahia gelegen op 1,5 kilometer van de start van de Granfondo. 1 x per week staat er een begeleide rit op het programma met de leden van Granfondoteam.be.  De rest van het verblijf kan u dankzij gps files op eigen tempo het eiland verder ontdekken en op zoek gaan naar de beste conditie.

  De prijs omvat tevens het professioneel transport van uw fiets vanuit Aalter, Gent of Zonhoven naar Mallorca.

  Een ideale formule om deel te nemen aan deze prestigieuze Granfondo met eigen fiets dankzij onze samenwerking met Granfondoteam.be maar ook om te genieten van de prachtige landschappen en de legendarische beklimmingen zoals Cap Formentor en Sa Calobra.  Een must do voor iedere fietsliefhebber !

  ...

  Meer details...