Fietsreizen.be

Dé wegwijzer voor jouw fietsvakantie

Wat is er zaliger dan plannen maken voor een nieuwe fietsvakantie? Die vakantieplannen vorm geven en concretiseren, neemt echter heel wat tijd en energie in beslag. Grinta!, het magazine voor de actieve fietser, wil het jou makkelijker maken. Op de website fietsreizen.be maken we je wegwijs in het ruime aanbod en de brede waaier aan fietsvakanties en al hun aanbieders, voor elk type fietser en fietsprofiel. Klik door, laat je inspireren en leg die reisplannen vast! 

Recent toegevoegde fietsreizen

 • 8vanaf €999,-

  Thomas Cook fietsvakantie Granfondo M312 Mallorca powered by Granfondoteam.be

  Fietsvakantie Spanje (Balearen)

  Unieke Granfondovakantie op het fietseiland Mallorca.  Thomas Cook biedt u in samenwerking met Granfondoteam.be een prachtige fietsbelevenis aan.  Centraal en inbegrepen in de prijs staat de deelname aan de Granfondo M312 op 28/04/2018 waarbij u keuze hebt uit 3 afstanden inclusief bevoorrading onderweg.

  U verblijft in het 4 sterren all-in hotel Condesa de la Bahia gelegen op 1,5 kilometer van de start van de Granfondo. 1 x per week staat er een begeleide rit op het programma met de leden van Granfondoteam.be.  De rest van het verblijf kan u dankzij gps files op eigen tempo het eiland verder ontdekken en op zoek gaan naar de beste conditie.

  De prijs omvat tevens het professioneel transport van uw fiets vanuit Aalter, Gent of Zonhoven naar Mallorca.

  Een ideale formule om deel te nemen aan deze prestigieuze Granfondo met eigen fiets dankzij onze samenwerking met Granfondoteam.be maar ook om te genieten van de prachtige landschappen en de legendarische beklimmingen zoals Cap Formentor en Sa Calobra.  Een must do voor iedere fietsliefhebber !

  ...

  Meer details...
 • 8vanaf €489,-

  Fietsen met Kinderen in Donauradweg Linz - Wenen

  Fietsvakantie Oostenrijk (Wenen)

  Fietsen langs de volgens velen mooiste rivier van Europa. Tijdens uw fietsvakantie met kinderen Oostenrijk Donauradweg van Linz naar Wenen verliest u deze historische rivier nauwelijks uit het oog. Al fietsend en varend kunt u genieten van de prachtige uitzichten, eeuwenoude dorpjes en een schilderachtig landschap.

  ...

  Meer details...
 • 7vanaf €460,-

  Fietsen met kinderen in Vicenza-Abano

  Fietsvakantie Italië (Veneto)

  eze fietsvakantie met kinderen Italië Vicenza – Abano combineert cultuur en natuur. Vicenza is de hoofdstad van de regio Veneto. De combinatie van de schoonheid van Venetië, zijn paleizen, de ijssalon in Vicenza met het echte Italiaanse leven vormt de culturele hoogtepunten voor deze reis.

  ...

  Meer details...
 • 15vanaf €1895,-

  Fietsen met kinderen in Rhodos & Kos

  Fietsvakantie Griekenland (Zuid-Egeïsche Eilanden)

  Rhodos en Kos zijn de meest zonovergoten eilanden van de Griekse archipel. Op deze reis twee eilanden hebben we een fietsreis uitgestippeld die u op twee manieren kunt doen: als familiereis in 4-persoons appartementen (self-catering). U verblijft vijf nachten aan de rustige en groene westkust van Rhodos, eveneens vijf nachten in een kleine badplaats met goudgele stranden aan de noordkust van Kos en twee keer twee nachten in Rhodos-Stad waar uw accommodatie binnen de muren van de middeleeuwse stad ligt.

  ...

  Meer details...
 • 8vanaf €399,-

  Fietsen in het achterland van de Algrave

  Fietsvakantie Portugal (Algarve)

  Deze fietsvakantie Portugal het achterland van de Algarve gaat door de streek die bekend is om haar milde klimaat en prachtige stranden. Tijdens deze fietsvakantie fietst u dwars door het vriendelijke en ongerepte binnenland van de Algarve en bezoekt u tevens de prachtige stranden van de Cacela Velha.

  ...

  Meer details...