Fietsreizen.be

Dé wegwijzer voor jouw fietsvakantie

Wat is er zaliger dan plannen maken voor een nieuwe fietsvakantie? Die vakantieplannen vorm geven en concretiseren, neemt echter heel wat tijd en energie in beslag. Grinta!, het magazine voor de actieve fietser, wil het jou makkelijker maken. Op de website fietsreizen.be maken we je wegwijs in het ruime aanbod en de brede waaier aan fietsvakanties en al hun aanbieders, voor elk type fietser en fietsprofiel. Klik door, laat je inspireren en leg die reisplannen vast! 

Recent toegevoegde fietsreizen

 • 12vanaf €849,-

  Fietsen op Rhodos & Karpathos

  Fietsvakantie Griekenland (Zuid-Egeïsche Eilanden)

  Rhodos met zijn cultuurschatten is misschien bij u al deels bekend. Karpathos daarentegen is bij velen nog volledig onbekend. Beide eilanden aandoen is natuurlijk een mooie combinatie. Karpathos is een juweeltje van een eiland met een bergachtig landschap dat doet denken aan Kreta. Karpathos is echter veel rustiger dan zijn grote broer.

  ...

  Meer details...
 • 8vanaf €999,-

  Fietsen in de Provence Park de Luberon

  Fietsvakantie Frankrijk (Provence)

  Over een deel van de Provence  en de Vaucluse strekt zicht het gebied de Luberon uit. De Luberon kent eigenlijk twee delen: De Grand luberon en de Petit Luberon. Het is hier zo mooi, dat het reeds in 1977 tot beschermd natuurgebied is verklaard.

  ...

  Meer details...
 • 8vanaf €565,-

  Fietsen op Korfoe

  Fietsvakantie Griekenland (Ionische Eilanden)

  Honderden tevreden fietsers zijn u de afgelopen twintig jaar voorgegaan op deze rondreis die daarom het predicaat Classic krijgt. Routes en hotels van deze fietsvakantie Griekenland Korfoe zijn in de loop der jaren veranderd, maar het basisidee staat nog fier overeind: in één week het groene Corfu hélemaal rondfietsen, over kleine, auto-arme weggetjes, van de zuidelijke zoutpannen tot de zandrotskusten aan de noordkust.

  ...

  Meer details...
 • 7vanaf €886,-

  Fietsen van Parador naar Parador

  Fietsvakantie Spanje (Extremadura)

  In het hart van Spanje ten westen van Madrid bieden we deze bijzondere reis aan. Bijzonder niet alleen om de route, die loopt door het eeuwenoude landschap van het authentieke Spanje, maar zeker ook vanwege zijn overnachtingen in de Paradores.

  Meer details...
 • 8vanaf €589,-

  Fietsen langs de Moldau naar Praag

  Fietsvakantie Tsjechië (Praag)

  Deze fietsvakantie begint aan de Oostenrijkse grens en eindigt in Praag, de stad van de honderd torens. De reis voert u langs de prachtige rivier de Moldau, door barokke steden als Ceske Krumlow en Ceske Budejewice en het pittoreske Pisek.

  Meer details...