Reisaanbod

 • Per fiets Venetië tegemoet

  Fietsvakantie Italië

  Deze eenvoudig te fietsen vakantie kon de voorbije jaren reeds menig reiziger bekoren. Wie de Noord-Italiaanse cultuursteden wil combineren met de mooie natuur van Zuid-Tirol en Trento heeft de ideale fietsvakantie gevonden. Op een langzame klim in de Monti Berici na is het parcours uitsluitend vlak, waardoor deze vakantie voor iedereen toegankelijk is.

  ...

  Meer details...
 • De Noordelijke Veluwe: een koninklijke streek

  Fietsvakantie Nederland

  In deze streek, grofweg geschetst ten noorden van de autoweg A1, speelt de natuur de hoge noot. Het westelijk deel ervan noemt men wel eens de meest on-Nederlandse streek met haar licht heuvelende terreinen bedekt met grandioze bossen, uitgestrekte heidegebieden en zandverstuivingen. Met wat geluk kom je zelfs oog in oog te staan met een groepje herten of reeën.

  ...

  Meer details...
 • Langs de kust van Alentejo naar Sagres

  Fietsvakantie Portugal

  Deze fietsvakantie neemt je mee in zuidelijke richting van Troía naar Sagres. Onderweg kom je tal van prachtige landschappen en pittoreske plaatsjes tegen. Geniet ondertussen van het aangename Mediterraanse klimaat en de kwaliteitsvolle gastronomie. Wie graag een stop maakt om te genieten van de oceaan en de vele stranden onderweg, komt hier zeker aan zijn trekken. Als kers op de taart eindigt deze fietsvakantie in de hoofdstad Lissabon. 

  ...

  Meer details...