Zuid-Holland

Fietsvakantie Nederland (Zuid-Holland)

Dag 1: Aankomst tegen de middag in Zoetermeer. Kennismakingstocht waarbij we de geschiedenis van dit oorspronkelijk boterdorp leren kennen. Afstand: 25 km (vlak). Diner en overnachting.

Dag 2: We fietsen naar Den Haag en Scheveningen. Den Haag, de koninklijke stad aan zee, heeft een prominente plaats in Europa en de wereld. We wandelen in de stad langs het Binnenhof en het Paleis Noordeinde. We zien ook nog het Vredespaleis. Even verderop ligt Scheveningen waar het heerlijk toeven is. De badstad is één van de bekendste van Nederland en heeft een heerlijke pier. Afstand: 60 km (vlak).

Dag 3: Vandaag fietsen we via de Balij en het Bieslandse bos naar Delft, stad van de Oranjes. Je ontdekt een stukje Gouden Eeuw. Delft werd wereldberoemd dankzij zijn aardewerk ‘Delfts Blauw’ maar is verder ook een heel romantische en gezellige gemeente. Afstand: 50 km (vlak).

Dag 4: We rijden vandaag naar Gouda, een ander heerlijk stukje Nederland. De stad is in de ban van de kaas. We maken er het historisch spektakel van de kaasmarkt mee. Afstand: 50 km (vlak).

Dag 5: We genieten een laatste keer van de weidse vergezichten in het polderlandschap  en maken een fietstocht langs het Groene Hart van Nederland. Afstand: 40 km (vlak). Terugreis.

  • fietsshirt of WOWOW-pakket
  • deelnemersbrochure
  • fiets- en reisbegeleiding.
  • 5 dagenvanaf €349,-
Meer info

of bel voor meer info naar
02/246 5 246