De Noordelijke Veluwe: een koninklijke streek

Fietsvakantie Nederland (Gelderland)

Maar er is meer: in het oostelijk deel ligt het grote gebied van de Kroondomeinen die opengesteld zijn voor fietsers en wandelaars. Voeg daar nog kastelen, landgoederen en enkele interessante stadjes zoals Garderen, Harderwijk of Elburg, aan toe en je hebt alle ingrediënten om van een heerlijke, ontspannen fietsvakantie te genieten.
 
De eerste dag maak je een korte verkenning in de nabije omgeving, een voorproefje van al het moois dat je de volgende dagen aangeboden wordt. Je raakt nu al verslingerd aan de schitterende fietspaden tussen bos en hei. De volgende dagen brengt je in de verschillende delen van de noordelijke Veluwe: van de vallei van de IJssel in het oosten tot aan de randmeren van de vroegere Zuiderzee in het westen.
 
Je doorkruist de 4 windstreken: dé manier om overtuigd te raken van de variatie aan landschappen en bezienswaardigheden. Topattractie is voor sommigen het Paleis Het Loo, anderen verkiezen het kasteel Cannenburgh, de Apenheul of het dolfinarium van Harderwijk. Misschien word je wel bijzonder geraakt door het Verscholen Dorp, een schuilplaats van joodse onderduikers tijdens de Tweede Wereldoorlog of door de bijzondere kruidentuinen van Dr. A. Vogel. En er is nog zoveel meer... Waarop wacht je nog om van al dat fraais te genieten? 
  • verblijf in een charmant *** hotel in een bosrijke omgeving
  • kindvriendelijke activiteiten onderweg: dolfinarium en dierenpark
  • fietsen langs verkeersvrije fietswegen in de mooie natuur
Meer info

of bel voor meer info naar
092335000